info@rs-a.nl

(+31) 06 84 95 34 09

Je zoekt een administratiekantoor?

Zoek jij een boekhouder in Rotterdam?

Ben jij als ondernemer op zoek naar het uitbesteden van je bedrijfsadministratie aan een moderne en betaalbare boekhouder in Rotterdam?
Wil je precies weten wat de verwerking en controle van je bedrijfs-administratie kost en niet voor verrassingen komen te staan?
Wil je kunnen bellen met vragen, gratis advies krijgen bij administratieve kwesties?
Dan heb je nu administratiekantoor RS-A Consultancy gevonden. Een kantoor gericht op mkb-ondernemingen. No nonsense, persoonlijk, zonder jargon.

Overige diensten

RS-A Consultancy biedt een uitgebreid en compleet pakket van diensten aan. Onze dienstverlening omvat de onderstaande gebieden.
Indien gewenst kunt u ook via uw ondernemersprofiel bekijken welke dienstverlening mogelijk voor u van toepassing kan zijn.

Alles-in-één-abbonnement

Bekijk onze Alles-in-één-abbonnement
voor ondernemers.
Vanaf € 95,- per maand verzorgen we je complete boekhouding en administratie.

Betaalbare boekhouder in Rotterdam

Je bent ondernemer en je zoekt een boekhouder om je boekhouding en administratie aan uit te besteden.

Je wilt natuurlijk een betaalbare boekhouder met ervaring, en belangrijker nog, een boekhouder die begrijpelijk uitlegt hoe je ervoor staat en wat er mogelijk is. We vertalen alle ingewikkelde regels en wetten in gewone-mensentaal, zodat je weet waar je aan toe bent. Je profiteert van onze ervaring – RS-A Consultancy doet dit al sinds 2005.

Wil je je bedrijfsadministratie aan ons uitbesteden dan verzorgen we het inboeken van de facturen en bonnetjes, aangifte van belastingaangiften zoals de omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en voorzien je van het juiste stukje advies. Verder verzorgen we de correspondentie met de Belastingdienst voor je bedrijf.

Naast het uitbesteden van je bedrijfsadministratie kan je bij ons ook terecht voor andere diensten zoals de salarisadministratie, belastingaangiften, opstellen jaarrekening, debiteurenbeheer, online diensnten en startersbegeleiding.

Ook voor uitgebreide adviestrajecten, advies omtrent de (her)inrichting van uw administratieve organisatie (AO) en/of het voeren beroeps- en bezwaarprocedures kunt u bij ons terecht.

Voor de administratie gebruiken we online boekhoudprogramma’s als Exact online en Exact Globe. Wat wij verwerken, zie je meteen. Hoe sta je ervoor? Dat weet je van dag tot dag!

Meer dan 100 mkb-ondernemingen maken al met plezier gebruik van onze alles-in-een-abonnementen. Van starters tot grotere gevestigde bedrijven in bijna alle branches. Iedereen is welkom.

Voor vanaf 95 euro per maand. Punt. Geen onverwachte facturen of na-facturatie. Scherpe tarieven. Alles geregeld, gecontroleerd, op orde.

Wij zijn gespecialiseerd in mkb-ondernemingen en we hebben klanten uit bijna alle branches. Check onze referenties als je uit eerste hand wilt horen hoe de samenwerking bevalt.

Heb je liefst zo min mogelijk omkijken naar je boekhouding en administratie?

RS-A Consultancy is het antwoord. Het uitgangspunt is het alles-in-een maandabonnement vanaf 95 euro per maand. Je levert je administratie aan, zeg één keer in de maand, en wij doen de rest. Heb je vragen: bel of mail. Of kom langs, en we lossen het op bij een kop koffie.

Alleen een steuntje in de rug, de puntjes op de i en de zekerheid van professionele controle? Kan ook. Jij bepaalt wat je uitbesteedt. Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan je wensen.

Je bepaalt zelf welk gedeelte van je boekhouding en administratie je aan ons uitbesteedt. Precies op maat, want we doen nergens moeilijk over. Online samenwerken met ons behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Via onze beveiligde webapplicatie kunt u snel en veilig samenwerken met ons. Indien u dit wenst, kunt u via RS-A Consultancy Online uw boekhouding (deels) zelf bijhouden.

Zo kan je bijvoorbeeld zelf je eigen facturen en bonnetjes inboeken. Wij kijken op de achtergrond mee en controleren of alles juist is verwerkt. Of liever alleen je boekjaar controleren en correct afsluiten met een stukje advies? Ook dat is mogelijk.

Alle combinaties van diensten en producten zijn mogelijk. Vertel het ons en we passen ons aanbod erop aan. Vraag een offerte op maat aan.

Twijfel jij of je bij ons aan het goede adres bent? Wij verrichten onze diensten voor bijna alle ondernemingsvormen:

ZZP en Eenmanszaak
V.O.F.
B.V. inclusief holding(s) en stamrecht B.V.
Verenigingen en Stichtingen