info@rs-a.nl

(+31) 06 84 95 34 09

Over ons

RS-A Consultancy is een landelijke opererend full service accountants- en advieskantoor gevestigd in Rotterdam. Met een team van ervaren accountants en adviseurs, is RS-A Consultancy bij uitstek de partner voor het midden- en kleinbedrijf. Ons team bestaat uit jonge ambitieuze professionals die gedreven zijn in hun vak en zich altijd voor de volle 100% inzetten.
Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf (MKB). Zowel starters, zelfstandigen, als kleine- en middelgrote ondernemingen zijn ruim vertegenwoordigd binnen onze brede cliëntenportefeuille.
RS-A Consultancy biedt een breed pakket van diensten aan waarbij resultaat en daadkracht belangrijke speerpunten zijn. Bovendien wordt onze dienstverlening gekenmerkt door sterke (internationale) samenwerkingsverbanden met banken, advocaten, notarissen en intermediairs. Hierdoor kunt u rekenen op korte communicatielijnen en snelle resultaten.
Verandering is denken in termen van kansen en niet van problemen.
Het zou niet zo moeten zijn, maar het grootste deel van de financiële dienstverleners werkt nog steeds op de traditionele manier die tijdrovend is.
RS-A Consultancy voorziet in de behoefte van ondernemers om tijd en geld te besparen door efficiënte online dienstverlening.
Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening en geïnteresseerd zijn in een (vrijblijvend) oriënterend gesprek of offerte, neemt u dan gerust contact op.