info@rs-a.nl

(+31) 06 84 95 34 09

Salarisadministratie

Wat is salarisadministratie?
Heb jij als werkgever personeel in dienst? Of ben je van plan te groeien en personeel aan te nemen? Dan moet je voor de belastingdienst een loonadministratie gaan bijhouden.
Een loonadministratie bestaat uit de loonstaat, loonstrook en de jaaropgave. Als (startend) ondernemer is de kans groot dat je het lastig vindt of niet in staat bent om zelf de loonadministratie voor jezelf en je personeel te verzorgen.
Youngfour verzorgt voor jou de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven.
Wij verzorgen de salarisadministratie voor bedrijven. Dit doen wij voor bijna alle branches vanaf 10,- euro per maand per loonstrook. We hebben ervaring in DGA’ers, kleine bedrijven met een paar werknemers in dienst, en de wat grotere bedrijven met tientallen werknemers in dienst.
Wanneer wij de salarisadministratie overnemen kijken we specifiek naar de betreffende branche. We kijken goed naar de CAO en adviseren over het inrichten van de arbeidsvoorwaarden.
Voor onze klanten hebben we modeldocumenten ter beschikking zoals voor de arbeidscontracten. Ons doel is de ondernemer ontzorgen en tijdswinst op te leveren op het gebied van de salarisadministratie zodat die zich kan concentreren op de core-business. Salaris & Advies
Een solide salarisadministratie voeren is een hele klus. Onze ervaren salarisadministrateurs kennen u en uw bedrijf en verdiepen zich in specifieke vereisten. Denk bijvoorbeeld aan actuele regelingen en Cao’s. Wij ondersteunen bij het voeren van uw administratie zodat u kunt zorgen voor een stipte uitbetaling van salarissen.
De meerwaarde van Bosphorus FAS vindt u in de mensen achter de loonstrook. Onze professionals hebben oog voor de wereld om ons heen en kennen de actuele wet- en regelgeving van A tot Z. gecombineerd met een proactieve instelling zorgen wij ervoor dat u niet achter de feiten aanloopt.
Een zorgvuldige personeelsadministratie vraagt om actuele kennis van bepalingen, regels en voorschriften op uiteenlopende terreinen. De beloningsvoorwaarden en emolumenten wilt u vastleggen in heldere arbeidsvoorwaarden en regelingen. En u wilt weten wat uw rechten en plichten zijn, juist in conflictsituaties. Ook hebt u als ondernemer behoefte aan management informatie op het gebied van personeel.
Naast de salarisadministrateurs kunt u ook een beroep doen op onze Salarisadviseurs voor salaris gerelateerd advies. U kunt hierbij denken aan advies op het gebied van loonheffingen en premieafdrachten, maar ook advies op het gebied van premiekortingen en diverse subsidies.
HRM Advies

Binnen HRM-advies houden wij ons bezig met alle (advies)zaken op HRM-gebied. Van vacature tot ontslag en alles wat zich daartussen op HRM-gebied voordoet. Als organisatie gaan wij graag een stap verder. Dit geldt ook voor de volle breedte van het HRM vak, waarbij specifieke wet- en regelgeving gelden.
De ondernemer die personeelszaken vanwege wet- en regelgeving als lastig ervaart of niet weet welke stappen gezet moet worden, is bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever begeleiden wij HRM-trajecten of voeren wij die samen met u uit.

Wij begeleiden u daarom graag bij:

Verzorgen van salarisstroken en loonaangiften;
Verzorgen van de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie (bijvoorbeeld op tijdelijke basis in geval van ziekte of vakantiedrukte);
Inzicht bieden in beloningsmogelijkheden, in het opstellen van arbeidsvoorwaarden en in het omgaan met ziekteverzuim;
Maken van pro forma berekeningen;
Adviseren over beloningsvormen en bij arbeidsconflicten;
Werving en selectie;
Functionering en beoordeling;
Functiebeschrijvingen;
Verzorgen van management rapportages.