info@rs-a.nl

(+31) 06 84 95 34 09

De voordelen van RS-A OnlineBoekhouden 24/7

RS-A OnlineBoekhouden 24/7 heeft als doel MKB ondernemers te helpen nog beter te ondernemen. De administratie loopt tot 70% automatisch en geeft altijd en overal inzicht.
Met een sparring partner van RS-A OnlineBoekhouden kan een ondernemer inspelen op de toekomst.

Automatische administraties

Traditioneel boekhouden hoeft niet meer,  het ‘inkloppen van bonnetjes’ is verleden tijd.
Met enkele aanpassingen in je bedrijf kan de administratie tot 70% automatisch verlopen.
Dat scheelt je een boekhouder en dus kosten. Met 1 druk op de knop heb je overzicht in je cijfers, ook op je smartphone. Verkoopfacturen staan direct in je administratie.
Met 1 druk op de knop stuur je een herinnering. Betalen doe je vanuit de software, de betaallijst staat klaar om door jou geaccordeerd te worden. Dit scheelt je veel werk, tijd en geld!

Professional aan je zij

In je onderneming moeten veel taken worden gedaan die geen geld opleveren, maar geld kosten. Met de administratie hebben we je in een handomdraai geholpen door te automatiseren.

Daarnaast heb je nog meer ondernemerstaken: strategie bepalen, ondernemingsplan maken, marketingplan maken, financiering aangaan/beheren, begrotingen opstellen, investeringen plannen, fiscaal de meest voordelige beslissing uitzoeken, werk verdelen over personeel, personeel aannemen/ontslaan, contracten aanbieden, juridisch uitzoekwerk, met de financiële gegevens beslissingen nemen over uitgaven, kosten tegen het licht houden en tevens uiteraard de privé begroting op orde hebben.

Dit zijn taken die voor ons dagelijks werk zijn. We helpen je er graag mee, want RS-A OnlineBoekhouden 24/7 heeft alle expertise in huis: administrateurs, boekhouders, accountants, bedrijfsadviseurs, marketeer, personeelsadministrateurs, finance&control experts, fiscalisten, bewindvoering experts, projectadministratie, crowdfunding aanvragers en bedrijfscoaches.
De branches waarin we specifiek gespecialiseerd zijn zijn: retail, horeca, zorg, leisure en de bouw.

24/7 inzicht

Doordat je administratie 24/7 up-to-date is, weet je altijd en overal hoe je bedrijf er financieel voor staat. Inzicht in je cash flow is altijd voorhanden.
Je boekhouding kunnen we direct aan een prognose-tool koppelen zodat je altijd op tijd kunt anticiperen.

Vaste maandprijs

Nu er heel slimme handige online software is voor je administratie dat tot 70% automatisch de boekhouding verwerkt, hoef je niet meer te betalen voor handmatig inboeken.
Je kunt je tijd besteden aan het sparren met jouw onlineboekhouder over je ambities met je onderneming. Dit kan al vanaf 95,- Euro per maand.
De hoogte van het maandbedrag wordt bepaald aan de hand van de grootte van je bedrijf en je specifieke benodigde diensten.

Natuurlijk worden experts die je niet elke maand nodig hebt, niet in het maandabonnement opgenomen. Hiervoor wordt vooraf een prijs aangegeven die in dezelfde tarieven ligt. Alle tarieven hiervoor vind je op de tarievenpagina. We willen je niet onnodig laten puzzelen op de tarieven. Stuur ons maar een mailtje en we berekenen het maandabonnement aan de hand van wat jij nodig hebt.